venezuela führt kryptowährung ein hex kryptowährung federal reserve cryptocurrency kryptowährung nexus cryptocurrency transaction fees bittrex dash

Despre EuroAmanet

/
Despre EuroAmanet

Euroamanet a fost înființat în anul 2010, din dorința de a oferi servicii superioare pe piața de amanet și împrumuturi rapide din Oradea.

În acest moment Euroamanet deține 6 locații in Oradea, pentru a oferi cel mai rapid mod de a împrumuta bani.

Acestea sunt :

• Euroamanet, Ady Endre nr. 50, Oradea

• Euroamanet, Cal. Republicii nr. 87, Oradea

• Euroamanet, Primăriei nr. 41, Oradea

• Euroamanet, Decebal nr. 12, Oradea

• Euroamanet, Ioșia str. Calea Alexandru Cazaban nr. 55, Oradea

• Euroamanet, Str. Transilvaniei nr. 33, Oradea

În calitate de lider pe piața amaneturilor din Oradea, Euroamanet se mândrește atât prin serviciile rapide de evaluare, cât și prin diversitatea de produse aflate spre vânzare, atât noi, cât și folosite.


Mai jos, aveti cateva raspunsuri la cele mai frecvente intrebari legate de o casa de amanet, procesul de amanetare al unui produs si modul de evaluare, intocmire si derulare a contractelor .

   • Cum functioneaza procesul de amanetare al unu produs ? (Ce trebuie sa fac pentru a amaneta un produs ? ) 

O persoana care doreste sa se adreseze uneia din casele noastre de amanet, trebuie sa se prezinte la ORICARE dintre sedii, cu un act de identitate si un bun/produs cu o valoare certa. Produsele dumneavoastra (produse ce pot fi : bijuterii din aur, bijuterii din argint, ceasuri de lux sau de colectie, bijuterii cu pietre pretioase, obiecte decorative din aur sau argint, autoturisme, electronice <ex: telefoane, laptopuri, camere video
aparate foto, televizoare etc. >, electrocasnice <ex: masini de spalat, frigidere, aragaze etc.>, scule / unelte pentru uz casnic sau santiere – vor fi evaluate amanuntit, pe loc, iar daca decideti ca sunteti de acord cu suma primita se trece la pasul urmator – intocmirea contractului .

• Cum se intocmeste contractul ? Care este perioada minima si maxima de valabiltate a unui contract ?

Procesul de intocmire al contractului dureaza cateva minute, se face pe baza unui act de identitate, iar perioada de valabilitate este de minim 10 zile (in cazul electronicelor, electrocasnicelor, scule, unelte s.a), si de maxim 30 de zile (in cazul bijuteriilor de aur). FIECARE CONTRACT IN PARTE DISPUNE DE UN NUMAR NELIMITAT DE POSIBILITATI DE PRELUNGIRE !  Prelungirea contractului se face achitand comisionul aferent datorat de client. De asemenea contractele intocmite la oricare din sediile Euroamanet dispun de o perioada de gratie de 5 zile, dupa data scadenta !

• Care este diferenta dintre amanet si vanzare?

Un produs lasat la oricare dintre sediile Euroamanet, in regim de AMANET, pe o anumita perioada de timp, are posibilitatea de a fi recuperat, de altfel un produs oferit spre vanzare nu mai poate fi recuperat .

•  Care este pretul unui gram de aur sau argint ?

Pretul gramului de aur sau argint se stabileste in functie de puritatea aurului (karataj) si de cotatia bursei din zilele respective . De asemenea, gradul de uzura, modelul si marca bijuteriilor sunt factori care influenteaza pretul oferit / gram .

• Ce garantie am ca voi primi obiectul lasat in custodia dumneavoastra in aceeasi stare in care era atunci cand l-am amanetat?

In toate contractele intocmite la Euroamanet este specificat ca suntem obligati sa pastram obiectele in starea in care ni s-au oferit. Pe toata perioada contractului, produsele lasate in regim de amanet nu vor fi instrainate, si nicio persoana – fie din angajatii Euroamanet, fie persoane straine nu vor dispune de acesta – prin urmare produsul va fi returnat clientului in starea in care a fost lasat, in momentul in care acesta isi va indeplini obligatia de plata stabilita prin contract .

• Poate ridica altcineva obiectul amanetat de mine?

In afara de titularul contractului (persoana de la ghiseu, pe al carui act de identitate s-a intocmit contractul), obiectul lasat in amanet mai poate fi ridicat DOAR DE CATRE un imputernicit desemnat de titular. Imputernicirea se face DOAR DE CATRE titularul contractului, in sediul Euroamanet unde a fost intocmit, pe baza actului de identitate .

Va asteptam cu drag pentru a va convinge!

 

Apasa enter pentru a cauta

Cos de cumparaturi

Niciun produs în coș.